سوالات پرتکرار هسته پژوهشی

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۳۸۹۱ اخبار پژوهش و فناوری
تعداد بازدید:۶۷۳

آیا ثبت اطلاعات هسته پژوهشی مشابه با بقیه فعالیت های پژوهشی به منزله بررسی آن توسط معاونت پژوهشی است؟

با توجه به اینکه هسته پژوهشی دارای اطلاعات مفصلی می‌باشد نیاز است تا پس از ثبت اطلاعات هسته پژوهشی از طریق منوی زیر اقدام به ایجاد درخواست بررسی نمائید. در صورتی که درخواست از طریق منوی ذیل ارسال نگردد قابل بررسی و ارزیابی توسط معاونت پژوهشی نخواهد بود.

صفحه اصلی> فعالیت‌ها> هسته‌های پژوهشی> درخواست بررسی و ارزیابی هسته‌های پژوهشی

هنگامی که می‌خواهم اعضای هسته را وارد نمایم چگونه می‌توانم افراد جدیدی که از اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران نیستند (سایر) را اضافه نمایم؟ بر خلاف موارد مشابه هنگام جستجو فردی را نشان نمی‌دهد!

با توجه به اینکه نیاز است تا اطلاعات تکمیلی مانند ایمیل-محل اشتغال و… اعضای هسته به دقت مشخص شود برای ورود اطلاعات اعضای هسته که عضو دانشگاه تهران نیستند و سمت سایر دارند لازم است حتماً از دکمه سبز رنگ استفاده فرمائید. فیلد شناسه محقق در اسکوپوس را نیز حتماً تکمیل فرمائید تا امکان دریافت خودکار مقالات از اسکوپوس فراهم گردد.

هنگام ورود اطلاعات فعالیت‌های اعضای هسته مانند مقاله و نام مدیر هسته نیز جزو همکاران نمایش داده می‌شود و قابل حذف و تغییر نیست. این در حالی است که مدیر هسته در آن فعالیت شرکت نداشته‌است!

نمایش نام مدیر هسته در قسمت همکاران به معنی همکاری ایشان در آن فعالیت نیست و تنها جنبه تاکید به عنوان وارد کننده اطلاعات و مدیر هسته را دارد. شایان ذکر است این فعالیت‌ها در گرنت و گزارش ترفیع و.. تأثیری ندارد.

برای ورود اطلاعات مربوط به فعالیت‌های اعضای هسته (سایر) چه بازی زمانی باید در نظر گرفته شود؟

مطابق با آئین نامه هسته پژوهشی ملاک بررسی هسته فعالیت ۵ سال اخیر اعضای هسته است.

چگونه می‌توانم نقش افراد در هسته (مدیر هسته همکار هسته عضو هسته) را مشخص نمایم؟

با استفاده از برچسب‌هایی که در ردیف هر همکار وجود دارد می‌توانید نقش افراد را در هسته مشخص نمائید. در صورتی که هنگام ورود اطلاعات این امکان فراهم نشد. هنگام ویرایش اطلاعات می‌توانید برچسب مورد نظر را به رکورد الصاق فرمائید.

( ۲ )